076 – 521 69 68

Behandelingen

 

Complete mondzorg behandeling voor het hele gezin

Welkom bij Tandartspraktijk Van Turenhout in Breda. Behandelingen, mondzorg. Wij zijn een moderne en professionele tandartspraktijk in Breda. Bij ons bent u altijd welkom voor mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar. Samen werken we graag met u aan een gezond gebit en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En vanzelfsprekend tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Preventie

Maar wij vinden het voorkomen van problemen in de mond toch wel het meest belangrijk. Een goede gebitsverzorging is primair voor de indicatie, het resultaat en de duurzaamheid van alle tandheelkundige behandelingen. Onze speciaal hiervoor opgeleide preventie-assistenten en mondhygiënisten kunnen u hierbij helpen door u voorlichting, uitleg en instructies te geven. U kunt direct zelf een afspraak maken. Op deze website vindt u alle informatie.

 

Kronen

U kunt om verschillende redenen voor een kroon kiezen: het missen van een (stuk van) een tand of kies, problemen bij het eten, een ontsteking, of voor de schoonheid van uw gebit. Een kroon wordt aangelegd door een kapje wat over een tand of kies wordt geplaatst. Wij maken de kroon van porselein, voor een mooi en natuurlijk resultaat. Zo krijgt u weer een stralende lach!