076 – 521 69 68

Onzichtbare beugel Breda

 

Het woord zegt het al: onzichtbaar en corrigerend. We hebben het over de onzichtbare beugel Breda. Het belangrijkste voordeel van de onzichtbare beugel is dat hij niet opvalt en daardoor door de omgeving nauwelijks waargenomen wordt. Ze zijn onzichtbaar omdat ze gemaakt zijn van transparant kunststof wat nauwsluitend over het gebit wordt geschoven.

Hoe werkt het?

Voor iedere patiënt wordt een hele serie beugels gemaakt, die allemaal op maat gemaakt zijn en precies op elkaar aansluiten. Iedere beugel wordt twee weken gedragen en oefent eigenlijk alleen de eerste dagen een grote druk uit op het gebit. Nadat het gebit weer een beetje gecorrigeerd is en de druk geheel is verdwenen, wordt de beugel vervangen voor de volgende beugel.

 

Voor wie is dit zo geschikt?

De onzichtbare beugel is vooral zeer geschikt voor mensen met een representatieve functie. Voor mensen die niet graag daarop aangekeken willen worden. Voor mensen waarvoor het uiterlijk zeer belangrijk is. De beugel kan zelfs helemaal onzichtbaar worden gemaakt door hem tijdelijk uit te nemen.

 

Een onzichtbare beugel die je tanden recht maakt

De afgelopen tien jaar is er veel veranderd op het gebied van orthodontie. Er is veel belangstelling voor rechte tanden, maar rondlopen met slotjes op je tanden wil eigenlijk niemand. Onzichtbare beugels verplaatsen heel geleidelijk je tanden naar de ideale positie. Omdat je alles voor een groot deel zelf kunt doen, hoef je niet zo vaak op controle te komen.

Rechte tanden zonder slotjes

Als je ervoor kiest om je tanden recht te maken, dan wil je daarvan in je dagelijks leven niet zoveel hinder van ondervinden. Het mag eigenlijk niet opvallen, dat je een (onzichtbare) beugel draagt. Dus zijn onzichtbare beugels een aantrekkelijke keuze voor orthodontie. De transparante caps zorgen voor een vrijwel onzichtbare behandeling.

 

Uitneembaar

De caps zijn uitneembaar.
U draagt ze minstens 20-22 uur per etmaal en u doet ze alleen uit om de tanden te poetsen of om te eten. Op die manier blijft je mondhygiëne prima op peil en ontstaan er geen verkleuringen van het tandglazuur. Heeft u een belangrijke afspraak? Dan kunt u de caps best even kort uitdoen.