076 – 521 69 68

Tanden bleken Breda

 

U kunt bij ons -zonder enig risico- uw tanden laten bleken. Witte, of wittere tanden is iets wat veel mensen willen. Tanden bleken Breda; bij ons bent u aan het juiste adres. Na uw ogen is uw glimlach het eerste waar men naar kijkt, wat opvalt. Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen!

Wittere tanden door verantwoord bleken

Door het drinken van koffie, thee, rode wijn en andere kleurstof houdende voedingsstoffen wordt de kleur van onze tanden in de loop van de tijd aangetast, worden ze geler. Dan ontstaat de verkleuring door externe factoren. Maar je kunt ook van nature wat gelere tanden hebben; dat komt vaak voor. Een andere oorzaak is dat de tanden door medicijngebruik en/of ontwikkelingsstoornissen verkleurd zijn. Dat noemen we de intrinsieke stoornissen. Jammer genoeg durft niet iedereen hier met hun tandarts over te spreken, omdat zij ervan uitgaan dat dit een ander gebied is. Maar het is juist zaak om het bleken bij uw tandarts te laten uitvoeren.

In tegenstelling tot andere cosmetische behandelingen is voor het bleken van de tanden boren niet nodig. De originele structuur en vorm van uw tanden blijft behouden, waardoor we, niet alleen een fraai, maar een vooral natuurlijk resultaat bereiken. En vanzelfsprekend stelt elke tandarts een gezond en functioneel gebit op de eerste plaats, maar we begrijpen ook dat het fijn is om ‘mooie’ tanden te hebben. En wittere tanden (naast cosmetische ingrepen) is dan een van de opties.

Tot wel 6 tinten witter

Er zijn verschillende systemen om te bleken. U kunt sommige systemen in de winkel of via internet zelf kopen, maar wij raden uitdrukkelijk aan om het via de tandarts te laten uitvoeren, in Breda bij Tandartsenpraktijk van Turenhout. Onder ons toezicht is het gegarandeerd dat de ontwikkeling van de tanden geen gevaar loopt en dat het tandvlees onder controle wordt gehouden.

 

De kosten van tanden bleken in Breda

De kosten van tanden bleken in Breda komen op € 350,- Als u aanvullend verzekerd bent, kunt u in uw polis zien of uw verzekeraar hier iets van vergoedt.